Over Hangar 41

Hangar 41 is een modern Grand-Café gelegen aan de Antwerpse Scheldekaaien; de perfecte locatie om even stadsgewoel te ontsnappen. Het hoekterras is de ideale plek om te kijken naar snel voorbijflitsende fietsers, iets minder snelle joggers, flanerende koppels en… een adembenemende zonsondergang.  

Het pand heft jarenlang leeg gestaan, tot het in 1999 door de visionaire architect Jo Peeters tot een stijlvol Grand-Café werd omgetoverd. Grote spiegels tegen de chocoladebruine muren en prachtige houten wanden en vloeren geven deze zaak een warme, zeer hedendaagse uitstraling.  

 In Hangar 41 kun je van maandag tot zondag de hele dag door terecht voor een lekker ontbijt, een snelle lunch of een gezellig diner; de kaart bidet hedendaagse gerechten en verrassende suggesties. Het uitgebreide drankassortiment bevat een uitgebalanceerde selectie wereldwijnen, diverse cocktails, aperitieven & sterke drank en een grote keuze aan frisdranken, bieren en Manetti koffie.  

Met Hangar 41 is in Antwerpen de trend gezet: de modernistische brasserie is een absolute blijver –en dat in een stad waar trends elkaar snel blijven opvolgen…  

 

 
 
 
Hangar eenenveertig
Sint Michielskaai 41
2000 Antwerpen

Hangareenenveertig@noegroep.be
Tel 03 257 09 18

Alle dagen open vanaf 10u00

Keuken
10u - 14u30, 17u30 - 22u